Teksas suknja opet ljetnji modni hit
Foto: Ilustracija

Komad koji se lako transformiše

Teksas suknja opet ljetnji modni hit

Mini suknje od tamnog, svijetlog ili pak, crnog i bijelog teksasa, jedan su od najpopularnijih ljetnjih komada.

Osim što ih možemo nositi u potpuno opuštenim varijantama, to je komad koji se veoma lako transformiše.

Pa tako, uz sako, bijelu košulju i baletanke, u kratkoj teksas suknji se možete uputiti i na posao te lako produžiti na druženje nakon radnog vremena.

Posebno su laskavi teksas modeli visokog struka s nedovršenim porubom, koje trendseterke kombinuju sa klasičnim majica i patikama.

37302641102096684347461407914817916921446400n

ilustracija

Od onih klasičnih mini suknja, dužine malo iznad koljena, pa sve do ultrakratkih iscjepanih modela s izvezenim motivima, u "high-end" i "high street" ponudi može se pronaći nešto za svačiji ukus, a kao najpopularniji model ističu se suknje koje krase dugmići čitavom dužinom, prenosi Elle.rs.

Sve dok se ne uputite na godišnji odmor i teksas suknja vam ne postane must-have za plažu - uz espadrile, pletenu torbu i jednodelni kupaći kostim, inspirišite se autfitima modnih influenserki koje su svoje mini suknje već prošetale po ulicama metropola širom svijeta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.