Džonson: Dolaskom Lebrona  plan ekipe se morao izmijeniti
Medžik Džonson

Ugovor u vrijednosti od 154 miliona dolara

Džonson: Dolaskom Lebrona plan ekipe se morao izmijeniti

Medžik Džonson, predsjednik košarkaških operacija Los Anđeles Lejkersa, rekao je da je dolaskom Lebrona Džejmsa plan njegove ekipe morao biti izmijenjen.

Lebron je sa Lejkersima potpisao četvorogodišnji ugovor u vrijednosti od 154 miliona dolara i time znatno olakšao posao Džonsonu i ostatku uprave.

Medžik se ipak nada da ljubičasto-zlatni mogu da privole još jednu veliku zvijezdu ovog ljeta, ali neće očajavati ako to ne uspiju, već će se fokusirati na naredni transfer rok.

"Ako vidimo da postoji neki igrač koji nam doprinio, onda ćemo ga potpisati ako možemo da dođemo do dogovora. Ako toga ne bude bilo, mi već imamo ekipu i sa njom ćemo se i boriti. Veoma nam se sviđa tim koji je sastavljen", rekao je Medžik za ESPN. 

Medžik Džonson je i sam legenda Lejkersa i većina navijača te ekipe mu vjeruje, ali ipak nije realno da Lebron sa trenutnim sastavom dođe do finala, a kamoli titule šampiona, prenosi Antena M. 

"Sljedećeg ljeta ćemo imati dovoljno finansijskog prostora da dovedemo još jednog igrača za maksimalni ugovor. Rob (Pelinka) i ja samo imali jednu strategiju, ali ju je Lebron pokvario njen dio. Ipak, ostajemo disciplinovani i nadamo se da ćemo uskoro biti ekipa koja će moći da se bori za prstenove", dodao je Džonson.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.