Pokisla Kolinda grlila hrvatske i francuske fudbalere, na kraju poljubila i pehar(FOTO)
Foto: Twitter

Svi pokisli osim Putina

Pokisla Kolinda grlila hrvatske i francuske fudbalere, na kraju poljubila i pehar(FOTO)

Fudbaleri Hrvatske izgubili su od Francuske sa 4:2 u finalu Mundijala, ali je atmosfera ponijela predsjednicu "kockastih" Kolindu Grabar Kitarović koja je ljubila i grlila sve redom. Na kraju je poljubila i pehar!

Na podijumu je prilikom dodjele pehara i medalja bila pored prvog čovjeka Francuske Emanuela Makrona,prenosi Informer.

Tan201871519341819513660x388

Foto:Tanjug

Prvo se rasplakala dok je grlila Luku Modrića, a onda su emocije učinle svoje. Nije samo grlila Hrvatske igrače, nego i Francuske pa je ugnjavila Mabpea. A nisu uspjeli da joj uteknu ni sudije.

Tan20187151936164129660x606

Foto:Tanjug

Kolinda je na kraju poljubila pehar prvaka svijeta prije nego što je isti otišao u ruke "trikolora", što je nasmijalo čak i navijače u Hrvatskoj.

Untitled7sa

Foto: Twitter

Inače, tokom dodjele pehara padala je kiša, a prisutni su se kasno sjetili da donesu kišobran predsjednici Hrvatske i predsjedniku Francuske, koji su skroz pokisli.

Jedini koji nije pokisao od troje lidera jeste predsjednik Rusije.

Naime, iza Putina je bio čovjek u odijelu, vjerovatno član obezbjeđenja, koji je odmah otvorio kišobran iznad glave predsjednika Rusije i tako ga zaštitio od kiše, dok su Kolinda i Makron pokisli.

Još jednom je obezbjeđenje predsjednika Rusije pokazalo da je spremno na svaku moguću eventualnost, a da Francuska i Hrvatska, i u tome, debelo zaostaju za Ruskom Federacijom.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.