Kejt i Megan uživo gledale Đokovića i Nadala

Bez supruga

Kejt i Megan uživo gledale Đokovića i Nadala

Megan Markl se prvi put kao vojvotkinja pojavila na Vimbldonu. Supruga princa Harija je u društvu vojvotkinje od Kambridža Kejt, a prati polufinalni meč Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

Vojvotkinja Kejt je za polufinalni meč na teniskom turniru u Vimbldonu odabrala haljinu dizajnerke Dženi Pakam, dok se Megan odlučila za haljinu modne kuće „Ralf Loren“, prenosi RTS.

Poznato je da supruga princa Vilijama mnogo voli tenis, ali ove godine nije prisustvovala mečevima na Vimbldonu zbog rođenja sina.

m

Megan je prije dvije godine na Vimbldonu dva puta gledala mečeve svoje prijateljice Serene Vilijams koja je bila među zvanicama na njenom vjenčanju. U tom periodu javnosti nije bilo poznato da se Markl viđa s princom Harijem.

Ovo je prvi put da su Vojvotkinje Kejt i Megan izašle bez supruga, prenose mediji u Londonu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.