Porazi Budućnosti i Rudara, remi Titograda

Porazi Budućnosti i Rudara, remi Titograda

Fudbaleri Budućnosti i Rudara doživjeli su poraze, remi Titograda.

Rudar je u najtežoj poziciji nakon prvog meča. Pljevljaci su u Nikšiću izgubili od Partizana 3:0. Parirali su odlično crno-bijelima, imali i veliku šansu preko Zečevića, ali je nakon penala u 44. minutu naš sastav potpuno pao, prenosi Cdm.

Jevtović je iskoristio najstrožu kaznu, a onda u drugom dijelu Suma i Gomeš su omogućili Partizanu ogromnu prednost pred uzvratni meč.

Budućnost je izgubila 2:0 od Trenčina, iako je odigrala mnogo bolje nego što rezultat pokazuje. Imali su Podgoričani makar pet velikih šansi, najveću je propustio Ivanović koji je sa četiri metra u finišu prvog dijela prebacio prazan gol.

Najbolji igrač crnogorske lige umalo se ispravio na startu nastavka, ali je pogodio stativu, pa je ostalo 0:2.

Titograd je u najboljoj poziciji, imaće revanš pred svojim navijačima i 0:0 iz prvog meča sa Trošavnom.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.