Pacov napravio pometnju, ostavio grad bez struje
Foto: Ilustracija

Izazvao kratak spoj

Pacov napravio pometnju, ostavio grad bez struje

Izazvavši kratki spoj i nestanak struje u australijskom gradu Adelejdu, jedan pacov je napravio pravu pometnju na baletskoj predstavi "Uspavana ljepotica".

Članovi pozorišnog ansambla i gledaoci su, potom, uz pomoć džepnih lampi evakuisani iz Festivalskog centra. 

Južnoaustralijska elektroprivreda je potvrdila da je pacov izazvao kratak spoj u jednom postrojenju od 11.000 volti, nakon čega je sjeverozapadni dio grada na dva sata ostao bez struje. 

Kada je oko 2.000 gledalaca shvatilo da potpuna tama nije dio predstave nastalo je komešanje, a potom su obaviješteni da se radi o nestanku struje, i da će biti evakuisani iz pozorišta, prenosi Hina. 

Bilo je to posljednje izvođenje predstave "Uspavana ljepotica" u ovoj sezoni, saopštili su organizatori, koji su uputili izvinjenje ansamblu i gledaocima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.