Lideri NATO-a na telefonu gledali polufinale, Rama tješio Terezu Mej da pehar dolazi na Balkan (VIDEO)
Foto:Screenshot

Lideri NATO-a na telefonu gledali polufinale, Rama tješio Terezu Mej da pehar dolazi na Balkan (VIDEO)

Lideri svjetskih sila sinoć su svaku pauzu na Samitu NATO-a u Briselu koristili za gledanje polufinalne utakmice Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Engleske.

Turski predsjednik Redžep Tajip Erdogan, albanski premijer Edi Rama te šefice vlada Velike Britanije i Njemačke Tereza Mej i Angela Merkel iskoristili su pauzu na sastanku u sjedištu NATO-a u Briselu da makar na mobilnom telefonu pogledaju završnicu uzbudljivog fudbalskog meča u kojem je selekcija Hrvatske preokretom izborila istorijski plasman u finale mundijala.

Albanski premijer Rama je na Facebooku podijelio klip na kojem se vidi da ni šef turske diplomacije Mevlut Čavušoglu nije mogao odoliti da se pridruži "fudbalskom kutku" u sjedištu NATO-a.

Čavušoglu se pohvalio da meč sudi arbitar iz Turske Džunejt Čakir, a Rama je na kraju meča tješio britansku premijerku Mej i kazao da pehar Svjetskog prvaka "dolazi na Zapadni Balkan".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.