Izabrana radna tijela SO Žabljak
Demokratska Crna Gora

Održana druga sjednica

Izabrana radna tijela SO Žabljak

Održana je druga sjednica SO Žabljak na kojoj su izabrana radna tijela SO Žabljak, VD sekretara SO Žabljak i predsjednik Opštine Žabljak.

Na prijedlog Odbora za izbor i  imenovanja SO Žabljak koji su podržali svi članovi Odbora, jednoglasno su izabrana radna tijela SO Žabljak.

Na prijedlog vladajuće koalicije izabran je VD sekretara SO Žabljak gospodin Mile Leković. ZA su glasali odbornici vladajuće koalicije, odbornici Demokrata su bili PROTIV, dok su odbornici koalicije DF-SNP bili UZDRŽANI.

Na prijedlog vladajuće koalicije izabran je gradonačelnik Opštine Žabljak gospodin Veselin Vukicević. ZA su glasali odbornici vladajuće koalicije, odbornici Demokrata su bili  PROTIV, dok su odbornici koalicije DF-SNP bili UZDRŽANI.

Na prijedlog Odbora za izbor i imenovanja SO Žabljak, koji nijesu podržali samo članovi Demokrata, izabran je Odbor direktora DOO “Komunalno i vodovod”. 

Sad je više nego jasno, kako  navode Demokrate, da građane Žabljaka u SO predstavlja samo jedna opoziciona partija koja će kroz svoj odbornički klub svim naporima nastojati da unaprijedi život građana Žabljaka i Durmitorske regije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.