Vukićević ponovo izabran za predsjednika Opštine Žabljak
Žabljak

Nagrađen njegov dosadašnji rad

Vukićević ponovo izabran za predsjednika Opštine Žabljak

Na današnjoj sjednici Skupštine Opštine Žabljak za predsjednika Opštine ponovo je izabran Veselin Vukićević, a Mile Leković biće vršilac dužnosti sekretara lokalnog parlamenta, do raspisivanja konkursa i izbora novog.

"Lično, ovaj čin doživljavam sa velikim ponosom jer smatram da je ovim putem nagrađen moj dosadašnji rad na poziciji predsjednika opštine i rad mog tima, drugi mandat vidim kao potvrdu dosadašnjeg rada ali i kao veliku odgovornost i veliki zadatak za budući rad svih na ", kazao je on.

Vukićević je istakao da Žabljak sa svojim potencijalima ima perspektivu, a vladajuća koalicija ima viziju razvoja, kao i da je u proteklom periodu urađeno dosta na izgradnji saobraćajne i komunalne infrastrukture, razvoju turizma i poljoprivrede i uspostavljen održiv finansijski sistem lokalne uprave bez dugova.

"Najavljena i započeta višemilionska ulaganja u skijalište Savin kuk kao okosnica zimskog turizma u Žabljaku najvažnija su osnova ovakvom očekivanju, izgradnja luksuznog hotelskog kompleksa na lokaciji hotela "Durmitor" , rekonstrukcija hotela "Jezera " i gradnja nekoliko novih hotela posebno će uticati na podizanje kvaliteta turističke ponude na viši nivo" , kazao je predsjednik Žabljaka.

Novi , stari, predsjednik opštine najavio je da opština ima 150 konkertnih projekata za realizaciju u naredne 4 godine i pozvao sve odbornike i partije na saradnju za dobro Žabljaka.

Danas su izabrana  skupštinska radna tijela i odbor direktora komunalnog preduzeća.

Izvor:Rtcg

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.