Džordž Kluni povrijeđen u udesu na Sardiniji, krenuo na snimanje motociklom, udario ga automobil
Džordž Kluni

Džordž Kluni povrijeđen u udesu na Sardiniji, krenuo na snimanje motociklom, udario ga automobil

Američki glumac Džordž Kluni odveden je u bolnicu zbog povreda zadobijenih u nezgodi tokom vožnje motocikla na italijanskom ostrvu Sardinija, prenijeli su danas tamošnji mediji.

Italijanski list je prenio da je 57-godišnji Kluni krenuo danas na filmski set kada je jedan automobil udario u njegov motocikl.

Lokalni list "La Nuova Sardegna" prenio je da je Kluni lakše povrijeđen, ali da je odveden u bolnicu "Jovan Pavle Drugi".

Vozač automobila odmah je izletio iz automobila i pomogao glumcu dok su čekali Hitnu pomoć. Kluni je imao kacigu na glavi prilikom nesreće.

- Gospodin Kluni ima modrice na rukama i nogama, te povredu karlice - javili su iz italijanske bolnice. 
 

Dhuz7ysWsAAFW60

Foto:Twiter

Prema navodima pojedinih lokalnih medija, saobraćajna nezgoda se dogodila u provinciji Olbija.

AP podsjeća da Džordž Kluni posjeduje kuću u Italiji, kod jezera Komo.

Kluni koji je glumac, režiser, producent i scenarista, dobitnik je Zlatnog globusa za najboljeg glumca u sporednoj ulozi i Oskara za najboljeg sporednog glumca za ulogu u filmu Sirijana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.