Mićo Orlandić novi predsjednik Skupštine opštine Bar
Foto:Jedro.me, Mićo Orlandić

Izabran danas

Mićo Orlandić novi predsjednik Skupštine opštine Bar

Većinom glasova odbornika u Skupštini opštine Bar, Mićo Orlandić (62) predsjednik OO Socijaldemokrata Bar i potpredsjednik SD, danas je izabran za predsjednika loklanog parlamenta.

Svih 28 odbornika vladajuće kolacije, DPS, SD, BS i Biram Bar glasali su za Orlandića koji će u naredne četri godine biti na čelu zakonodavne vlasti.

Prema saznanjima portala Jedro, sljedeće sedmice znaće se ko je ispred DPS-a kandidat za predsjednika opštine Bar.

Tajnim glasanjem na nastavku konstitutivne sjednice, odbornici vladajuće koalicije izabrali su Mića Orlandić za predsjednika Skupštine opštine, dok su odbornici opozicije naspustili sjednicu prije glasanja.

Orlandić se zahvalio na izboru za predsednika SO Bar, svima koji su glasali za njega. Takođe, zahvalio se i svima onima koji nisu uzeli učešće u glasanju za izbor predsjednika Skupštine i istakao uvjerenje da će svi zajedno u narednom periodu raditi za dobro svakog građana, opštine, samim tim i Crne Gore.

“Čast mi je da na kraju radnog vijeka predsjedavam ovim domom. Trudiću se da ovdje donosimo jako dobre i kvalitetne odluke vezane za razvoj grada, opštine, Crne Gore. Svakom odborniku, građaninu, vrata predsjednika Skupštine biće otvorena”, kazao je Orlandić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.