Posao za 60 lica u Vojsci Crne Gore
Ilustracija

Posao za 60 lica u Vojsci Crne Gore

Ministarstvo odbrane je, u okviru politike podmlađivanja i daljeg jačanja kvaliteta vojničkog kadra, raspisalo danas javni oglas za prijem 60 lica za službu u Vojsci Crne Gore u svojstvu vojnika i vojnikinja po ugovoru, na određeno vrijeme u trajanju od 12 mjeseci.

Raspisan je oglas za 46 mjesta u Pješadijskom bataljonu i 14 u Mornarici Vojske Crne Gore, saopšteno je iz Ministarstva odbrane.

Ugovor o službi u Vojsci zaključuje se na period od godinu, sa mogućnošću da se naredni može zaključiti na period od tri godine.

"Kandidati koji budu primljeni u službu u Vojsci, obavezni su da uspješno završe osnovnu vojničku i obuku za samostalno vršenje formacijske dužnosti.

Za lica koja ispune uslove oglasa, Ministarstvo odbrane će organizovati provjeru fizičkih i zdravstvenih sposobnosti kandidata, bezbjednosnu provjeru i intervju.

Oglas će biti otvoren 15 dana od dana objavljivanja", navodi se u saopštenju.

Detalji o traženim formacijskim mjestima, opštii posebni uslovi za kandidate, način prijavljivanja sa prijavnim formularom, kao i podaci o potrebnoj dokumentaciji,navedeni su u tekstu oglasa kao i na sajtu Ministarstva.

Prethodni oglas za prijem vojnika i vojnikinja po ugovoru Ministarstvo odbrane je raspisalo 3. novembra 2017. godine. Tom prilikom, primljeno je 54 vojnika i vojnikinje koji su početkom februara počeli obuku.

Više informacija u vezi javnog oglasa može se dobiti i putem telefona, broj 020/483-405, radnim danima od 7 do 15 časova.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.