Odložena skupština, Krapović će uputiti koaliciji predlog za skraćenje mandata
Foto: RTV Budva

Budva

Odložena skupština, Krapović će uputiti koaliciji predlog za skraćenje mandata

Predsjednik SO Budva Đorđije Vujović odložio je današnje skupštinsko zasijedanje na zahtjev kolega iz Demokratskog fronta.

Predsjednik Opštine Budva Dragan Krapović kazao je da će danas uputiti koaliciji predlog za skraćenje mandata ovom sazivu skupštine, ističući da ne zna da li će taj predlog biti podržan.

Krapović je naglasio da neće dozvoliti uvođenje prinudne uprave.

Vujović je istakao da je u kontaktu sa svim odbornicima, te da do zadnjeg momenta nije znao hoće li danas biti kvoruma. 

"Moj cilj je da se da se političkoj grupaciji koja je na vlasti da prostora i vremena da iznađu rješenje za izlazak iz krize. Razgovaraoo sam sa predstanicima Crnogorske i očekujem od njih da sjednemo i da u direktnom razgovoru sa njima, kako je i predsjednik Krapović rekao, nađemo rješenje. Razgovaraću i sa nezavisnim odbvornikom Stevanom Džakovićem", naveo je Vujović. 

On je zaključio da su izbori poslednja opcija za DF i njega,prenosi RTV Budva.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.