Gradonačelnik Podgorice će uskoro biti poznat
Milo Đukanović

Gradonačelnik Podgorice će uskoro biti poznat

Lider DPS-a Milo Đukanović ponovio je, na konferenciji za medije nakon Sjednice Savjeta za praćenje realizacije izbornog programa Demokratske partije socijalista, da je završen jedan ciklus političkog života u Crnoj Gori, kao i da će uskoro biti poznat gradonačelnik Podgorice.

''Sada počinje novi ciklus, nova tema - pitanje boljeg života ljudi. Jasno nam je da nas bavljenje ovim temama vodi kroz nastavak društvenih reformi, to znači dalja evropeizacija Crne Gore, jer je naš cilj evropski kvalitet života i evropski sistem vrijednosti''- kazao je Đukanović.

Kako je rekao, današnja rasprava bila je veoma inspirativna.

''Veoma sam zadovoljan onim što sam čuo, to svjedoči jednom raskošnom kapacitetu DPS-a. Svi razumiju svoje zadatke i imaju kapaciteta da doprinesu ispunjavanju ciljeva. Produžili smo mandat okruglim stolovima, u narednih 15 dana definisaćemo prioritete i odrediti nosioce poslova i rokove. Tako ćemo najbolje postići reformski zamah i ostvariti najveći dio obaveza preuzetih na izborima 2016. Vjerujem da ćemo uspješno odgovoriti svim obavezama jer je pred nama period sa manje rizika, ali sa mnogo izazova''- naveo je on.

Upitan da li je bilo priče o gradonačelniku Podgorice Đukanović je kazao:

''U toku je završna faza konsultacija i gradonačelnik će biti poznat uskoro. To je već sada pitanje dana''- kazao je Đukanović.

Upitan da li će podnijeti ostavku na mjesto lidera partije Đukanović je kazao da je Kongres DPS-a sljedeće godine.

''U narednim sedmicama ćemo utvrditi kalendar obaveza u partiji, a Kongres je naredne godine. To su orjentiri koji će nam reći kako je najbolje voditi partiju''- kazao je Đukanović.

Đukanovića su pitali i zašto još nije otkriven napadač na Oliveru Lakić, na šta je on kazao da on nije nadležan za istrage te da zainteresovani za to pitanje treba da se obrate Tužilaštvu.

TV Prva/Antena M

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.