Aleksandar Vučić

Vučić nije karakterisao teškim riječima ali...

"Slanje crnogorskih vojnika na Kosovo nije prijateljski čin, ali naprijed momci"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije prijateljski čin to što Crna Gora šalje svoje vojnike na Kosovo.

Vučić kaže da ne bi bilo šta karakterisao teškim riječima, ali je ocijenio da svakako nije prijateljski čin to što Crna Gora šalje svoje vojnike na KiM.

Vučić je podsjetio da je premijer Crne Gore Duško Marković prilikom posjete Beogradu i u razgovoru sa njim kazao da Crna Gora razume koliko je KiM bolno i teško pitanje za Srbiju i da će se odnositi prema njemu sa posebnom pažnjom, uzimajući u obzir i interese Srbije, i ono što Srbija kaže...

"Niti su nas pitali... Oni su suverena država, oni mogu to, ali znaju kakav je naš stav po pitanju KiM. To što će oni nešto tako značajno da rade, jedan, dva ili tri njih, to je bezveze, to ničemu ne služi, osim da oni ispune zadatak koji su dobili od NATO-a", rekao je Vučić.

"Naprijed, momci, vi radite svoj posao. Mi znamo da to nije naročito prijateljski gest prema Srbiji. Mi ćemo svoj posao da radimo, i to je to. Nema filizofije velike, a da nas tjerate da kažemo kako je to divno... i sad ćete vi sa tom dvojicom da sačuvate naše manastire... tu priču nekom drugom pričajte", rekao je Vučić,prenosi Tanjug.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.