Nikšićanin sa sinovima pretukao sugrađanina pa ga opljačkao
Nikšić

Nikšićanin sa sinovima pretukao sugrađanina pa ga opljačkao

Sudija za istrage Višeg suda u Podgorici Vladimir Novović odredio je pritvor Predragu Raduloviću (49) iz Nikšića, zbog sumnje da je 30. decembra prošle godine sa sinovima Ivanom (20) i Nikolom (22) prebio sugrađanina Borisa Durutovića (44), a nakon toga mu ukrao automobil i zlatni lanac.

Ivan i Nikola Radulović uhapšeni su 1. januara ove godine, dok je on bio u bjekstvu sve dok nije uhapšen u Albaniji na osnovu Interpolove potjernice.

On je juče popodne direktno sa aerodroma dovezen sudiji za istragu. Radulovići, koji su u policiji označeni kao bezbjednosno interesantne osobe, Durutovića su navodno presreli na magistralnom putu Nikšić – Plužine, u mjestu Miločani.

Durutović je upravljao automobilom marke “audi A6” kada su ga 30. decembra prošle godine oko 15.30 časova presrele tri nepoznate osobe.

Upotrebom sile i prijetnje prvo su mu bejzbol palicom nanijeli više udaraca u predjelu glave, a zatim iz vatrenog oružja ispalili metak u vazduh. Nakon toga su ga izvukli iz vozila, oteli mu zlatni lanac koji je nosio oko vrata, oduzeli njegov automobil i pobjegli sa lica mjesta.

Izvor:Dnevne novine

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.