MOSI: Cerović osmi put šampion, ekipa Pljevalja prva, Bijelo Polje treće

Biciklizam

MOSI: Cerović osmi put šampion, ekipa Pljevalja prva, Bijelo Polje treće

Danas je u okviru 55 Međudržavnih omladinskih sportskih igara-MOSI održano takmičenje u biciklizmu. Nastupilo je šest reprezentacija, učesnica ove velike sportske manifestacije iz 30 gradova sa tromeđe Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

Na kratkoj, ali veoma teškoj stazi jakog uspona i spusta sa opasnim krivinama- duga samo 12 kilometara- sa startom iz Centra Novog Priboja do Pribojske banje i cilja u Novom Priboju-nadmoćnu pobjedu ostvario je reprezentativac Pljevalja Goran Cerović postigavši vrijeme 19 minuta i 22 sekunde, saopšteno je iz Biciklističkog saveza Crne Gore.

Bila je to osma Cerovićeva  pobjeda na ovoj tradicionalnoj sportskoj manifestaciji  sportista sa Tromeđe tri Države.

"Vrijedan uspjeh plasmanom na drugom mjestu postigao je Cerovićev klubski drug Stefan Bajčeta u vremenu 20 minuta i 32 sekunde, a samo sekund kasnije kroz cilj je prošao bivši jugoslovenski reprezentativac Esad Hasanović takmičar ekipe Novog Pazara", navodi se u saopštenju.

Kvalitetan sastav ekipe Novog Pazare ovoga puta onemogućio je da dva crnogorska predstavnika: Pljevlja i Bijelo Polje ostvare dvostruku ekipnu pobjedu, kako je to uspjelo Ceroviću i Bajčeti, u pojedinačnoj konkurenciji-pa je Bjelopoljcima, u ekipnom plasmanu, pripalo treće mjesto.

"Ovo je još jedan u nizu uspjeha crnogorskog biciklističkog sporta u vremenu nametnutih  problema sa Ministarstvom sporta Crne Gore koje u Crnoj Gori zabranjuje  svaku biciklističku aktivnost, pa čak  održavanje Nacionalnih biciklističkih Šampionata", kažu iz Biciklističkog saveza CG.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.