Behrami Federeru: Gledaj svoja posla
Behrami

Behrami Federeru: Gledaj svoja posla

Fudbaler švajcarske reprezentacije odgovorio je Rodžeru Federeru, koji je, posle poraza od Švedske, rekao da je razočaran i da je više očekivao od tima u meču osmine finala. "Gledaj svoja posla", napisao je Behrami na Tviteru.

Švajcarski teniser Rodžer Federer bio je prilično razočaran posle poraza Švajcarske od Švedske, navodeći da je "više očekivao od tima", te da je "propuštena prilika".

"Nismo stvorili dovoljno šansi. Dobili smo šta smo zaslužili", rekao je Federer.

Jedan od ključnih igrača švajcarskog tima na prvenstvu u Rusiji, zamoljen da prokomentariše Federerovu izjavu, napisao je na Tviteru: "Gledaj svoja posla", navodi švajcarski Blik.

Nije jedino jasno da li je Behrami odgovorio novinaru ili Federeru.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.