Bijelo Polje: U sudaru povrijeđen motociklista (FOTO)
Sa mjesta nezgode, Foto:Kodex

Bijelo Polje: U sudaru povrijeđen motociklista (FOTO)

Nešto prije 15 časova u mjestu Nedakusi, na magistralnom putu Bijelo Polje-Prijepolje, došlo je do sudara teretnog vozila i motocikla. Povrijeđeno je jedno lice.

Iz, za sada nepoznatih razloga, motocikl kojim je upravljao Bjelopoljac Suad Brzać(41)  a koji se kretao iz pravca Bijelog Polja udario je u teretno vozilo podgoričkih registarskih oznaka.

Prema riječima očevidaca, motociklista koji se kretao velikom brzinom se zakucao u kamionet prilikom uključenja istog na magistralni put te nakon udara završio u travnjaku pored kolovoza.

Motociklista je u sudaru zadobio povrede i prebačen je u Urgentni blok bjelopoljske bolnice gdje mu se trenutno ukazuje ljekarska pomoć.

Prema nezvaničnim informacijama Kodexa, povrede koje je zadobio nijesu opasne po život.

U sudaru je potpuno uništen motocikl na kojem je otpao prednji točak dok su na teretnom vozilu vidljiva manja oštećenja.

36728461102172361169629194247544019464224768n

Foto:Čitateljka Kodexa

Uviđaj je u toku zbog čega je na toj dionici saobraćaj u prekidu i preusmjerava se sporednim putem.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.