Modrić: Podići trofej kao kapiten Hrvatske bilo bi najljepša bajka
Luka Modrić

Svjetsko prvenstvo

Modrić: Podići trofej kao kapiten Hrvatske bilo bi najljepša bajka

Luka Modrić, vezni fudbaler reprezentacije Hrvatske i Real Madrida, igra sjajno Svjetsko prvenstvo. Kao pravi kapiten vodio je “vatrene“ do četvrtfinala, a sada sanja o podizanju trofeja u dresu državnog tima, što bi za njega, kako kaže, bilo najljepša bajka.

Rival Hrvatskoj u četvrtfinalnom duelu biće domaćin Rusija, koja je senzacionalno u prethodnoj rundi nokaut faze Mundijala eliminisala velikog favorita Španiju.

“Očekujem da će slično igrati. Rusija je izuzetno neugodna. Puno trče i dobro su organizovani. Zaslužili su da budu u četvrtfinalu i sigurno će tražiti svoju šansu da stignu do polufinala. Susret sa Rusijom i njihovim navijačima biće istinski spektakl“, kazao je Modrić za zvaničnu internet stranicu Svjetske fudbalske federacije (FIFA), prenosi Anadolija.

“Mozak“ Hrvatske na sredini terena ističe da uživa igrati na Svjetskom prvenstvu i da ima veliki san.

“Biti na ovom Svjetskom prvenstvu je velika privilegija. Igrati za moju reprezentaciju je velika čast i zadovoljstvo, ali pobijediti na Mundijalu sa Hrvatskom je skoro nezamislivo, kao najljepša bajka. Bilo bi nevjerovatno podići trofej kao kapiten“, zaključio je sjajni hrvatski fudbaler.

Utakmica četvrtfinala Svjetskog prvenstva između Rusije i Hrvatske igraće se 7. jula na Olimpijskom stadionu u Sochiju sa početkom u 20 sati.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.