Uhapšena tri hrvatska državljana, zaplijenjeno pet tona kokaina (VIDEO)
Foto:Screenshot

Uhapšena tri hrvatska državljana, zaplijenjeno pet tona kokaina (VIDEO)

Tri hrvatska državljana uhapšena su krajem juna u blizini Azorskih i Kanarskih osrtva na dvije jedrilice koje su iz Južne Amerike u Evropu prevozile kokain, prenijeli su danas mediji i dodali da se hrvatske institucije o tome se nisu zvanično oglasile.

Portal "Jutarnji list" prenio je da su u velikoj međunarodnoj akciji "Kanelas" španska i portugalska policija za 10 dana presrele tri jedrilice nedaleko od Kanara i Azora i zaplijenile ukupno oko pet tona kokaina dopremljenog iz Južne Amerike.

Kako javlja agencija Hina, hrvatsko Ministarstvo unutrašnjih poslova navodi da je riječ o akcijima u koje hrvatska policija nije bila uključena, a vodili su ih britanske, portugalske i španske snage za suzbijanje trgovine drogom.

Beta

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.