Zaradio:Privatni aerodrom u dvorištu kuće (FOTO)
Foto: Nekretnine.rs

Nevjerovatan luksuz

Zaradio:Privatni aerodrom u dvorištu kuće (FOTO)

Privatni aerodrom, privatni avioni, privatna pista, a sve to u dvorištu kuće... Ovakav luksuz sebi ne može da priušti bilo ko, ali kada je u pitanju proslavljeni holivudski glumac, onda to i nije tako čudno.

Neki kažu da je malo pretjerao sa svim ovim luksuzom, a drugi opet i da je zaslužio, zaradio pa sa svojim novcem može da radi šta hoće. Ali jedno je sigurno - Ovakav kompleks se skoro nigdje ne može vidjeti. 

1453dzontravolta07620x0

Izvor: Nekretnine.rs

Luksuznu vilu na čuvenoj Floridi krasi prelijepo dvorište, bazen, terasa, raskošan enterijer... 

1455dzontravolta09620x0

Izvor: Nekretnine.rs

Međutim sve to pada u potpuno drugi plan kada vidite ogromnu pistu i tri privatna aviona koji su parkirani u dvorištu kuće. 

1449dzontravolta03620x0

Izvor: Nekretnine.rs

Kada jedno od najvećih imena Holivuda - Džon Travolta poželi da otputuje na neki drugi kontinent, samo uđe u svoj avion, upali mašinu - i odleti.

1448dzontravolta02620x0

Izvor: Nekretnine.rs

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.