U sudaru voza i kamiona poginule dvije osobe (Video)

Rusija

U sudaru voza i kamiona poginule dvije osobe (Video)

Dvije osobe su poginule, a dvije su povrijeđene u sudaru putničkog voza i kamiona u ruskom regionu Rostova, javlja TASS pozivajući se na lokalne spasilačke službe.

"Prema preliminarnim informacijama, stradali su vozač kamiona i pomoćnik mašinovođe. Još dvije osobe su povrijeđene", naveo je izvor ruske agencije i dodao da je dio voza iskliznuo iz šina.

Lokalne policijske vlasti navele su da se sudar dogodio u Azovskom rejonu na Sjevernokavkaskoj željeznici.

"Voz je išao iz Arhangelska ka Novorosijsku. Prema jednoj od verzija, vozač kamiona prekršio je saobraćajna pravila na pružnom prelazu", navedeno je iz policije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.