Pucala u sina jer je želio poslati u starački dom
ilustracija

Pištolji nijesu bili u upotrebi 50 godina

Pucala u sina jer je želio poslati u starački dom

Amerikanka Ana Mae Blesing (92) je optužena da je iz vatrenog oružja pucala u svog 72-godišnjeg sina zato što je majku navodno planirao smjestiti u dom za starije i nemoćne osobe.

Lokalni mediji navode da je Amerikanka, uhapšena zbog sumnje za ubistvo.

Za vrijeme kratkog pojavljivanja pred sudom nije uložila žalbu na optužbe za koje se tereti, prenosi Anadolija.

Istražiteljima je kazala da je dva pištolja sakrila u džepove haljine i da je u sina u njegovoj spavaćoj sobi ispalila više metaka.

Dodala je i kako je pokušala pogoditi i njegovu 57-godišnju djevojku koja je starici ipak uspjela oduzeti oružje.

Istražiteljima je kazala da je pucala u sina zato što je želio da je smjesti u starački dom jer mu je, kako je rekla, bilo teško živjeti s njom.

Policija je navela da pištolji iz kojih je pucala nijesu bili u upotrebi 50 godina.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.