Ono što je uradio Andrija Milošević dobro će vas nasmijati (Video)
Opet mu je pošlo za rukom da nasmije svoje pratioce

Pokazao plesačko umijeće

Ono što je uradio Andrija Milošević dobro će vas nasmijati (Video)

Poznati glumac Andrija Milošević, osim svojim sjajnim ulogama u filmovima, serijama i na pozorišnim daskama, često nas oduševi i snimcima koje objavljuje na društvenoj mreži Instagram.

Kao i mnogo puta do sada, opet mu je pošlo za rukom da nasmije svoje pratioce, a ima ih, slobodno se može reći, armija, prenosi Kolektiv.me.

Na posljednjem snimku, Andrija je pokazao svoje plesačko umijeće, a iznad objave je napisao: "Nasmijani Balerin".

Sada, da li ovo liči na balet ili na neki drugi ples, ostavljamo vama na procjenu. 

U svakom slučaju, Miloševićevi pratioci su oduševljeni, što potvrđuju i komentari koje su mu napisali: "Kakav si ti pozitivac"; "Da mi je dan sa tobom čoveče ludi"; "Da li bi voleo da si normalan...? Svaka čast... KRALjINA...!!!", i mnogi drugi.

 

Nasmijani Balerin... #ljeto #leto #dance #igramibolemepaprika @djordjevicpredrag @_djedja_

A post shared by andrijamilosevic_official (@andrijamilosevic_official) on

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.