Rasvijetljeno podmetanje požara na vozilu, krivična za Cetinjanina koji je već u ZIKS-u
Ilustracija

Rasvijetljeno podmetanje požara na vozilu, krivična za Cetinjanina koji je već u ZIKS-u

Cetinjska policija rasvijetlilia je krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari podmetanjem požara na vozilu, koje je izvršeno prije godinu dana, i tom prilikom protiv bezbjednosno interesantnog lica S.K. nadležnom tužiocu podnijela krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinilo navedeno krivično djelo.

Naime, službenci OB Cetinje su, 2.juna ove godine  u koordinaciji sa državnim tužiocem u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju tom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu protiv S.K. (21) iz Cetinja zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo uništenje i oštećenje tuđe stvari.

"On je, kako se sumnja, ovo krivično djelo počinio na način što je, u noći između 15. i 16. juna 2017. godine oko 01,15 časova, došao u ulicu X Crnogorske brigade, gdje je bilo parkirano vozilo marke „Nissan Juke“ vlasništvo M.R. iz Cetinja, kojom prilikom ga je polio benzinom i zapalio. Na vozilu je nastala potpuna materijalna šteta", saopšteno je iz Uprave policije.

Krivična prijava protiv S.K. je podnijeta u redovnom postupku budući da se osumnjičeni već nalazi u ZIKS-u zbog drugog krivičog djela, odnosno zbog osnovane sumnje da je sa drugim licima počinio krivično djelo prevara u produženom trajanju na štetu firme „Roaming Montenegro“ čime je ova firma oštećena za oko 1.666.000 eura, kazali su iz policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.