Lev ostaje na  funkciji uprkos debaklu njemačke fudbalske reprezentacije
Foto: Beta

Veliki neuspjeh državnog tima

Lev ostaje na funkciji uprkos debaklu njemačke fudbalske reprezentacije

Selektor Njemačke Joahim Lev ostaće na funkciji, uprkos debaklu te fudbalske reprezentacije i eliminacije u grupnoj fazi Svjetskog prvenstva u Rusiji, na kome je branila titulu, prenio je danas Bild.

Poslije velikog neuspjeha državnog tima, Fudbalski savez Njemačke odlučio je da zadrži selektora, koji je zatražio nekoliko slobodnih dana da sabere utiske.

Lev je 2006. godine, poslije Mundijala u Njemačkoj, preuzeo reprezentaciju sa kojom je na sva četiri velika takmičenja, osim u Rusiji, stizao do polufinala. 

On je 2014. godine osvojio titulu svjetskog šampiona u Brazilu, pobjedom u finalu protiv Argentine poslije produžetaka (1:0), prenosi Beta.

Na turniru u Rusiji, Njemačka je izgubila od Meksika (0:1) i Južne Koreje (0:2), a pobijedila je Švedsku (2:1).

Lev ima ugovor sa Savezom do 2022. godine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.