Osamnaestogodišnja majka priznala ubistvo djeteta, pritvor 72 sata
ilustracija

Bacila bebu u rijeku zbog nasilja u porodici?

Osamnaestogodišnja majka priznala ubistvo djeteta, pritvor 72 sata

Osamnaestogodišnja E.K. iz Plava uhapšena je zbog sumnje da je ubila sina, bebu starosti 4 mjeseca. Nakon saslušanja u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju njoj je određen tužilački pritvor od 72 sata.

Viši tužilac u Bijelom Polju Hasan Lukač za portal Kodex, kazao je da je osumnjičena tokom saslušanja u cjelosti priznala krivicu, te da je kao razlog navela zlostavljanje od strane muža.

Lukač je kazao da će nakon isteka zadržavanja donijeti naredbu za sprovođenje istrage sa prijedlogom za određivanje pritvora.

"Uslijediće dalje prikupljanje dokaza i saslušanje svjedoka", kazao je tužilac za Kodex.

Osamnaestogodišnja Plavljanka bacila je dijete u rijeku 29.juna, a njoj se na teret stavlja krivično djelo "teško ubistvo".

"Službenici Odjeljenja bezbjednosti Plav lišili su slobode E.K. zbog sumnje da je počinila krivično djelo teško ubistvo na štetu svog maloljetnog djeteta muškog pola starog četiri mjeseca", saopštila je ranije danas Uprava policije.

Iz policije navode da se za tijelom djeteta traga, te da više detalja o slučaju ne mogu saopštiti zbog osjetljivosti predmeta, budući da je žrtva maloljetno dijete.

Od početka godine, u Crnoj Gori su ubijene dvije bebe, a za ova ubistva optuženi su roditelji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.