Poza mačke  garantuje najjači vrhunac i muškarca i žene
ilustracija

Probajte je

Poza mačke garantuje najjači vrhunac i muškarca i žene

Ženski orgazam se i dan-danas smatra misterijom ne samo muškarcima već i onim ženama koje svoje tijelo ne poznaju dovoljno i ne znaju šta im u seksu prija toliko da ih lako dovodi do vrhunca.

Kako bi što lakše riješili problem seksualnog nezadovoljstva, seksolozi su izumjeli novu pozu! Riječ je o položaju mačke, koja predstavlja varijantu misionarske poze i sjajna je za stimulaciju klitorisa, piše espreso.rs.. 

Seks počinjete u misionarskoj pozi, kako bi lakše došlo do penetracije,s tim što momak nakon toga ne ostaje oslonjen na šake. Polako se spušta ka tijelu djevojke, tako da svoju težinu prebacuje na podlaktice i koljena. Cilj je da budete što pripijeniji jedno uz drugo kako bi njegov muški polni organ stimulisao klitoris. 

Jako važna stvar kod ove poze jeste da odredite tačan pritisak i blizinu, nikako nije namijenjena za grube i brze pokrete. 

Da bi stimulacija bila jača, savjetuje se da djevojka podigne kukove ka momku.

Poza je idealna za dug seks, jer sporo dovodi do orgazma, ali je on vrlo intenzivan, posebno za ženu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.