Predsjedništvo URA odlučilo: Nema povratka u parlament do ispunjenja uslova za slobodne i fer izbore
Mileta Radovanić

Predsjedništvo URA odlučilo: Nema povratka u parlament do ispunjenja uslova za slobodne i fer izbore

Članovi Predsjedništva Građanskog pokreta URA su se na posljednjoj sjednici na inicijativu poslanika Neđeljka Rudovića izjasnisili o tome treba li GP URA da bezuslovno prekine bojkot i vrati se u parlament i da je rezultat glasanja bio da su svi prisutni članovi na sjednici odbili takav prijedlog osim poslanika Rudovića koji je glasao za povratak u Parlament, kazao je Mileta Radovanić generalni sekretar URA.

Radovanić je nakon današnje izjave Neđeljka Rudovića da URA treba da se vrati u Skupštinu Crne Gore, kazao da su u toj partiji uvijek otvoreni za različita razmišljanja i da ih prihvataju kao bogatstvo kojim se jača demokratski kapacitet stranke. 

"URA je partija koja od osnivanja baštini različitost mišljenja, konstantno pokazujući demokratski kapacitet i uvažavanje  svakog razmišljanja koje može dovesti do poboljšanja političke klime u Crnoj Gori", navodi Radovanić.

Ipak, ističe da je stav Građanskog pokreta URA koji je iznešen na Predsjedništvu stranke nedvosmislen.

"Nema povratka u parlament sve dok se ne počne raditi na ostvarivanju uslova koje smo ponudili zajedno sa Demokratskom Crnom Gorom na zvanične adrese u zemlji ali i u Briselu. Tek nakon što aktuelna većina uvaži činjenice iz našega plana možemo govoriti o povratku u parlament”, zaključuje generalni sekretar URA Mileta Radovanić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.