Evo šta je Ljuba Stanković rekao o Severini (VIDEO)
Ljuba Stanković

Šarmer od malih nogu

Evo šta je Ljuba Stanković rekao o Severini (VIDEO)

Pobjednik ovogodišnje sezone muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" i miljenik naroda, šestogodišnji Ljuba Stanković gostovao je na pjesmi "Tutorial", popularne hrvatske pjevačice Severine, a za nju je imao samo riječi hvale.

Neodoljivi dječak kazao je da je oduševljen sa Severinom.

"Kad sam je vidio, koliko je lijepa, prelijepa je!", kazao je Ljuba i dodao "prelijepo pjeva, bolje od mene".

20180626140118485443

Foto: Instagram

Severina je kazala da je Ljuba strašan muzičar koji voli muziku, te da je odmah znala kad je čula pjesmu koga će pozvati da otpjeva dječiji dio.

U nastvaku pogledajte kako je izgledalo snimanje spota, koji je za kratko vrijeme postao najgledaniji na YouTube kanalu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.