Tokom ceremonije podizanja zastave ubijen gradonačelnik na Filipinima (VIDEO)
Antonio Kando Halili

Optuživan da je imao veze sa drogom

Tokom ceremonije podizanja zastave ubijen gradonačelnik na Filipinima (VIDEO)

Ubijen gradonačelnik grada Tanauan na Filipinima Antonio Kando Halili, poznat po prisiljavanju osumnjičenih za dilovanje droge da šetaju ulicama grada.

On je ubijen tokom ceremonije podizanja zastave, pred "užasnutim" službenicima i lokalnim liderima.

I sam gradonačelnik, međutim, optuživan je da je imao veze sa drogom, prenosi Tanjug, pozivajući se na agenciju AP.

Njega je izgleda pogodio samo jedan metak, dok je, zajedno sa još više od 100 službenika i novoizabranih lidera pjevao nacionalnu himnu na parkingu ispred gradske skupštine. 

Napadač je pobjegao, kažu policijski zvaničnici i svjedoci.

 

Rojters navodi da se na društvenim medijima navodno pojavio i snimak pucnjave, napravljen telefonom, na kojem se čuje da je ispaljen jedan pucanj, dok je intonirana himna, a potom se čuje vrištanje i metež. 

Britanska agencija napominje da vjerodostojnost snimka za sada nije potvrđena.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.