Muškarci, obavezno započinjite dan nanošenjem kreme na lice!
Foto: Ilustracija

Usporite starenje

Muškarci, obavezno započinjite dan nanošenjem kreme na lice!

Mačo muškarci, za razliku od metroseksualaca, uopšte ne pridaju važnost njezi kože lica. Možda ima onih koji su iz čiste radoznalosti isprobali hidratantnu kremu svoje supruge ili djevojke, ne znajući da je to gore nego da su ostali dosljedni svom mačizmu. Zašto?

Najprije, ženska i muška koža se mnogo razlikuju. Muška je deblja, 15 odsto masnija, puna mitesera, ima izraženije pore, iziritirana je brijanjem...

Ako je namažete kremom svoje "ljepše polovine", previše će se sijati i zapušiće pore. 

Preporuka je da koristite liniju kozmetičkih proizvoda namijenjenih za muškarce - hidratantnu kremu ili blagi tonik koji će dubinski nahraniti kožu isušenu brijanjem.

Nemojte da zaboravite na područje oko očiju, jer je koža tu najtanja i stari brže nego kod žena, pa se bore pojavljuju mnogo ranije i, što je još gore, izraženije su, prenose Novosti.

Redovnim umasiravanjem odgovarajućeg preparata (svakoga jutra, poslije umivanja), usporićete pojavu tih vidljivih znakova starenja, postojeće ublažiti i tako nadmudriti "krštenicu".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.