Devet saobraćajki na teritoriji Boke, jedna osoba izgubila život

Više osoba povrijeđeno

Devet saobraćajki na teritoriji Boke, jedna osoba izgubila život

Kiša koja je padala povremeno u Boki juče uslovila je klizave kolovoze, što je uz neopreznost vozača dovelo do tragičnog bilansa.

Od devet saobraćajki na području Herceg Novog i Kotora, kako saznaje Radio Jadran, u hercegnovskoj policiji, jedna žena je poginula, jedan motociklista teško povrijeđen, a više osoba je prošlo sa lakšim povredama.

Na putu Risan-Kotor sinoć oko 20:30h, sletjela je s vozilom u more i poginula G.O. (53) iz Herceg Novog. Istragom će biti utvrđen uzrok nesreće.

Sinoć, pred ponoć, oko 23:45h, na magistrali u blizini Crvenog krsta u Herceg Novom, reporter Radija Jadran bio je svjedok nemile scene: jedan motorciklista je sjedao na magistrali kraj svog oborenog motorcikla, kaciga je bila na sred magistrale, a na njegovom čelu bio je hematom veličine kokošjeg jajeta, pun krvi… Samo što je snimio dvije fotografije stigla je Hitna pomoć.

Motorciklista je uz pomoć sanitetlija bio u stanju da ustane i uđe u ambulantna kola, ali sa teškim povredama.

Tokom dana u Herceg Novom su se juče desile četiri, a u Kotoru tri lakše saobraćajne nezgode, u kojima su učesnici zadobili manje povrede.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.