Uhapšena glumica na protestu protiv Trampa

"Nama je stalo"

Uhapšena glumica na protestu protiv Trampa

Glumica Suzan Sarandon uhapšena je nakon protesta protiv migracione politike Donalda Trampa, javljaju američki mediji.

Sarandon je uhapšena sa još 574 žene koje su protestovale protiv Trampove politike prema imigrantima, a tokom protesta su uzvikivale "Nama je stalo".

Tim sloganom su odgovorile na natpis "Zapravo mi nije stalo, je li vama?" na jakni Melanije Tramp koju je prošle nedjelje nosila prilikom posjete imigracionom centru.

Sarandon je za vrijeme protesta pisala na Tviteru, a odmah poslije protesta je privedena sa drugim ženama koje se protive politici Donalda Trampa.

Sarandon je bila društveno aktivna i za vrijeme predizborne kampanje i naglašavala da na mjestu predsjednika SAD želi "pravu ženu", iako nije podržavala ni Hilari Klinton ni Donalda Trampa.

N1

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.