Izbjegavajte ovu odjeću, muškarci je smatraju najmanje privlačnom
Foto: Ilustracija

Modni ukus im je veoma bitan

Izbjegavajte ovu odjeću, muškarci je smatraju najmanje privlačnom

Modni stil je veoma važan, podjednako ženama, kao i muškarcima. Oni izuzetno cijene kada žena ima ukusa za oblačenje, a šta smatraju najseksi krpicama?

Muškarcima je jako važan osjećaj za modu koji ima žena -to je pokazalo nedavno istraživanje jednog portala za "online-dating". 

Zanimljivo je da žene koje imaju osjećaj za modu i imaju razvijen svojstveni modni ukus dobile su u čak 135 odsto slučajeva više poziva na sastanak od onih koji su modne neznalice. 

A šta muškarcima znači loš modni ukus, otkrila je sprovedena anketa… 

Evo koju odjeću muškarci smatraju najmanje seksi:

-Zgužvana odjeća (60 odsto)

-Čarape u sandalama (55 odsto)

-Gumene klompe (53 odsto)

-Široke farmerke (50 odsto)

-Duboke gaće (60 odsto)

-Bokserice (45 odsto)

-Preduge ili prekratke pantalone (39 odsto)

-Pantalone sa niskim strukom (38 odsto)

-Vrlo uske pantalone (34 odsto)

Izvor: Super žena

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.