Srbija se oprostila od Mundijala, na tribinama tuča navijača i poljupci (FOTO)

Fudbal je samo igra

Srbija se oprostila od Mundijala, na tribinama tuča navijača i poljupci (FOTO)

Fudbalska reprezentacija Srbije je ispala sa Svjetskog prvenstva u fudbalu nakon poraza od Brazila rezultatom 2:0 u utakmici trećeg kola Grupe E.

Brazil je sa sedam bodova prvi u grupi, Švajcarska je druga sa pet, Srbija je šampionat svijeta završila na trećem mjestu sa tri osvojena boda, dok je Kostarika poslednja sa bodom. 

Tokom meča grupa srpskih i brazilskih navijača potukla su se tokom utakmice dvije selekcije na 'Otkritje areni' u Moskvi.

Dok su se igrači borili na terenu, došlo je do sukoba na tribinama, pa se između muškaraca koji su se pesničili našla i jedna žena. 

14347599035b33f9083f2b77088743366406371498875b33f9091fe31612304325640

Foto:Getty images

Ona je izbjegla povrede, a veće nerede spriječili su redari koji su uletjeli u gužvu i razdvojili sukobljene strane. 

Bez obzira na rezultat utakmice i pomenuti nered,  nekima je bilo lijepo na tribinama moskovskog stadiona

Slika navijača Srbije u dresu i sa zastavom, i brazilske navijačice, koji se ljube i apsolutno ih ne zanima rezultat je zapalila društvene mreže.To je dokaza da je fudbal  samo igra a cilj bi trebalo da joj bude da zbliži i zabavi ljude, a ne da izazove sukobe i svađe.

srbbrapromo

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.