Nevil: Hrvatska može postati senzacionalan prvak svijeta, Mandžukić  životinja u napadu
Foto:Getty images

Nevil: Hrvatska može postati senzacionalan prvak svijeta, Mandžukić životinja u napadu

Hrvatska je do sada najviše pokazala i bila je najbolja reprezentacija na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, rekao je Fil Nevil, proslavljeni engleski fudbaler.

”Sviđa mi se stil igre Hrvatske. Čvrsti su u odbrani. Tri igrača odlično kontrolišu igru na sredini terena, a Mandžukić je životinja u napadu", istakao je Nevil, prenosi Anadolija.

U osmini finala Hrvatska će igrati protiv Danske, nakon što je u grupi ”D” superiorno osvojila prvo mjesto sa maksimalnih devet bodova.

”Danska nema previše šansu u osmini finala Mundijala protiv Hrvatske, pogotovo ako budu igrali kao protiv Francuske. Ukoliko Hrvati nastave ovako da igraju moglo bi se desiti da prvi put dobijemo senzacionalnog prvaka svijeta, nešto poput iznenađenja kada je Lester postao prvak Engleske”, kazao je Nevil.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.