Pomiješajte OVE sastojke i uništite ciste i miome
Ilustracija

Pomiješajte OVE sastojke i uništite ciste i miome

Nevjerovatan lijek koji ima samo dva sastojka, izuzetno je učinkovit u borbi sa mnogo različitih zdravstvenih problema, posebno za ciste i miome.

Prvi sastojak ovog lijeka je čuvarkuća, naširoko korisna biljka koju su u početku uzgajali Rimljani i Grci.

Latinski naziv čuvarkuće znači "uvijek živi", a ova biljka je definitivno zaslužuje svoje ime jer nudi brojne ljekovite nutritijente, posebno kada je riječ o liiječenju ciste i mioma.

Sastojci: 

-300 g lišća čuvarkuće, 500 g meda.

Način upotrebe:

Konzumirajte lijek ujutru, na prazan želudac, prije nego što jedete ili pijete bilo šta drugo. Nemojte konzumirati ništa narednih dva sata.

Ovaj lijek ima sposobnost da stimuliše metabolizam i očisti tijelo od toksina. Čak i ruski ljekari preporučuju ovaj lijek, s obzirom na činjenicu da je izuzetno koristan u slučajevima kardiovaskularnih bolesti.

Na kraju, kao što je spomenuto u samom početku, ova nevjerovatna kombinacija je izuzetno učinkovita u liječenju cista, jajnika i mioma materice.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.