URA Tivat brine zbog novonastale situacije u Tivtu: Pozvaju opozicione partije u tom gradu na sastanak
Foto: URA Tivat

URA Tivat brine zbog novonastale situacije u Tivtu: Pozvaju opozicione partije u tom gradu na sastanak

Komentarišući inicijativu za razrješenje predsjednice Opštine Tivat, Snežane Matijević oglasili su se danas iz Opštinskog odbora URA Tivat.

Oni su pozvali  opozicione partije u tom gradu na zajednički sastanak i dogovor oko budućeg djelovanja.

“Raskol DPS-a u Tivtu a i izgleda i na državnom nivou koji ide preko leđa Matijevićke  prijeti da se mnogi lokalni problemi i nezavršeni projekti koji uveliko kasne u opštini Tivat još više prologiraju i tako načine ogromnu štetu našem gradu. Stoga predlažemo da se u Tivtu raspišu vanredni lokalni izbori i pozivamo sve opozicione subjekte koji su trenutno u lokalnom parlamentu Tivta da se izjasne povodom novonastale situacije i daju prijedloge kako da se opozicija odredi prema budućem djelovanju u raspletu krize koja bi nas - građane Tivta mogla skupo koštati”, ističu u odboru URA Tivat.

Dodaju da sa izrazitom pažnjom prate najnovija dešavanja i krizu u DPS-u koja je rezultirala inicijativom za smjenu predsjednice Snežane Matijević.

“Matijevićka kao gradonačelnica uradila je nekoliko dobrih stvari za Tivat kao što su po prvi put u istoriji Tivta doček Nove godine, zatim organizacija Međunarodnog karnevala, inicirala organizaciju raznih kulturnih manifestacija... Naravno radeći za DPS pravila je mnoge greške koje jedna lokalna uprava ne bi smjela sebi dozvoliti. DPS je smjenjuje u ovom momentu jer im odbija poslušnost štiteći sebe od eventualnog krivičnog procesuiranja i nepotpisujući oprost duga Porto Montenegru u iznosu od preko 5 miliona eura”, saopštili su iz odbora URA Tivat.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.