Raskinuli Rada i Haris, a razlog će vas šokirati
Rada i Haris

Raskinuli Rada i Haris, a razlog će vas šokirati

Rada Manojlović nedavno je raskinula sa Hrisom Berkovićem, a pjevačica sumnja da su njenoj vezi presudile vradžbiine. Naime, "Zvezda Granda" doživjela je nervni slom kada je dečka uhvatila u prevari.

Ona dugo nije željela da vjeruje da joj je Haris nevjeran, ali kada joj je djevojka sa kojom je Berković završio u krevetu poslala slika, Manojlovićeva se uvjerila da on ipak švrlja.

"Rada sumnja da joj je neko ugatao i da zato nema sreće u ljubavi. Čak joj se i ova veza raspala uprkos tome što se ona borila svim silama da ostanu zajedno i da Harisa prihvate njeni prijatelji i porodica, što u početku nikako nije bilo lako", otkriva izvor blizak pjevačici i nastavlja:

"Bila je očajna kada je vidjela njegove slike iz kreveta sa drugom djevojkom. Pitala se zašto ona ne može da nađe dečka sa kojim će imati stabilnu vezu. Sve njene drugarice su se udale, a i na estradi je jedna od rijetkih koja je još uvijek bez muža. Čak je i otac često opominje da je vrijeme da svije gnezdo. Svjesna je koliko je ljubomore među njenim kolegama i ranije je sumnjala da joj neko radi crnu magiju, a sada je uvjerena u to. Tako se nedavno povjerila najboljoj drugarici da misli da su joj vradžbine uništile vezu sa Harisom", zaključuje sagovornik.

Manojlovićeva je nedavno otkrila kako su joj komšija u njenom rodnom mjestu vračale i da je svašta nalazila po dvorištu.

"Moj kraj, istočna Srbija, ogrezli su u vradžbinama. Dosta puta smo nalazili svijeće napolju, crvenim koncem uvijene, okačene da vise i naopako, da gore i da privlače na onaj svijet. Ali to na nas ne može da utiče nego se vraća njima", rekla je Rada.

Alo.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.