Abazović čestitao zlatno odličje vaterpolistima
Dritan Abazović

Abazović čestitao zlatno odličje vaterpolistima

Predsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović čestitao je danas vaterpolo reprezentaciji osvojenu zlatnu medalju na turniru Svjetske lige istakavši da su sportisti ti koji nas uvijek obraduju lijepim vijestima.

“Vaš trud i požrtvovanost, vaš kontinuitet u davanju maksimalnih napora kako bi našu zemlju predstavili u najboljem svjetlu zaslužuju samo riječi hvale. Hvala vam što nas uvijek nanovo podsjetite da nema nedostižnih ciljeva ako iza vas stoji maksimalni trud i rad. Hvala vam što nas činite ponosnim na svakom međunarodnom takmičenju na kojem učestvujete. Hvala vam što u vremenu sumnjivih vrijednosti vi pokazujete put za one prave. A ova medalja nas dodatno obavezuje da stvaramo najbolje moguće uslove za bavljenje sportom za vas ali i nove generacije”, stoji u čestitki Abazovića.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.