Požar u fabrici u Prijepolju, izgorjelo oko 400 m2 magacina i dio pogona
Foto: Tanjug

Kolovrat

Požar u fabrici u Prijepolju, izgorjelo oko 400 m2 magacina i dio pogona

Jutros je izbio požar u fabrici konfekcije "Trenteks" u Prijepolju, povrijeđenih nema, a izgorjelo je oko 400 kvadratnim metara magacina sa sirovinama i dio pogona.

Komandir Vatrogasne jedinice Vujadin Kovačević rekao je da je požar izbio u pogonu konfekcije "Trenteks" i da je nakon dva sata gašenja stavljen pod kontrolu.

"Primili smo jutros poziv u 6.35 sati da je izbio požar u fabrici 'Trenteks' u naselju Kolovrat. Požar je stavljen pod kontrolu i sada se samo radi dogašivanje. Požar je zahvatio magacin sirovina i pogon šivaone. Nema povrijeđenih, a što se tiče uzroka požara i materijalne štete, to će tek biti utvrđeno”, izjavio je Kovačević, prenosi B92.

Oblak dima potpuno je prekrio prijepoljsko naselje Kolovrat. 

"Jutros je ogroman oblak dima pritisnuo naselje Kolovrat, a dolazio je iz pravca konfekcije. Nismo znali šta se događa, ali bio je haos od velike količine dima koji je pritisnuo cijelo naselje", kazala je Marina Ješić radnica ugostiteljskog objekta u Kolovratu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.