Veselin Vukićević predložen za predsjednika Opštine Žabljak
Veselin Vukićević

Veselin Vukićević predložen za predsjednika Opštine Žabljak

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Žabljak jednoglasno je predložio da i u narednom četvorogodišnjem mandatu Predsjednik Skupštine opštine bude Vidoje Tomčić, i zatražio podršku Predsjedništva DPS za takođe jednoglasni predlog da Veselin Vukićević opet bude predsjednik Opštine Žabljak.

Opštinski odbor DPS Zabljak je na današnjoj sjednici razmotrio analizu lokalnih izbora održanih 27. maja.

"Ocijenjeno je da je ovo najveća i najubjedljivija izborna pobjeda na Žabljaku od uvođenja višestranačkog sistema. Pobjednička koalicija je na ovim izborima dobila 272 glasa više nego drugi učesnici zajedno, odnosno impozantnih 55,80%", saopšteno je iz OO DPS Žabljak.

Član Predsjedništva DPS i koordinator za Žabljak Milan Roćen je zahvalio građanima na izuzetnoj podršci i ukazanom povjerenju, i između ostalog istakao da je to dodatni stimulans i obaveza lokalne vlasti da još energičnije uđe u nove projekte za razvoj i unapređenje Žabljaka, i za podizanje kvaliteta života svih građana.

On je naglasio da u fokusu prije svega mora biti osposobljavanje Komunalnog preduzeća za vršenje svoje osnovne funkcije, kao i sređivanje užeg gradskog jezgra Žabljaka, koji prerasta u respektibilni turistički centar od šireg značaja.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.