Bar: Novorođenče otpušteno zdravo iz bolnice, sjutradan preminulo
Foto: Jedro.me

Čeka se nalaz obdukcije

Bar: Novorođenče otpušteno zdravo iz bolnice, sjutradan preminulo

Uzrok smrti novorođenčeta ženskog pola koje je na svijet donijela maloljetna Š.A, a koje je juče preminulo u Opštoj bolnici u Baru, još uvijek nije poznat.

"Apgar skor (ocjena stanja novorođenčeta) neonatolog je označio sa devet do deset, što znači da je dijete bilo potpuno zdravo. Sve vrijeme hospitalizacije je bilo zdravo i kao takvo je otpušteno kući. Sjutradan su ga donijeli u bolnicu takoreći bez vitalnih znakova, sa krvarenjem na nos, usta i čmar. Reanimacija nije uspjela”, saopštio je direktor Opšte bolnice u Baru dr Dragoslav Tomanović.

On je kazao da su potom slučaj preuzeli policija i sud, a zatražena je sudska medicinska obdukcija.

“Obdukcija je urađena u Podgorici, nakon čega će biti sačinjen izvještaj i objavljeni rezultati”, kazao je Tomanović, prenosi Bar Info.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.