Zlatičanin izvukao deblji kraj,  borbu završio sa slomljenim nosom i vilicom.
Foto:Beta/AP

Poraz od Ramiresa

Zlatičanin izvukao deblji kraj, borbu završio sa slomljenim nosom i vilicom.

Dejan Zlatičanin doživio je šokantan poraz od Roberta Ramiresa u meču za rejting u lakoj kategoriji.

Prekidom u drugoj rundi, Meksikanac je savladao ovog borca i pritom mu nanio teške povrede.Zlatičanin je borbu završio sa slomljenim nosom i vilicom.

Bila je ovo šansa da se 34-godišnji borac vrati na najveću scenu, ponovo se primakne šansi da napadne svjetsku titulu, koju je izgubio u januaru prošle godine od Majkija Garsije. Duel u Njujorku se, međutim, završio katastrofalno...

Možda je taj poraz od Garsije poremetio Dejana više nego što su mislili, smatra Zlatičaninov promoter Lu Dibela, prenosi Ring TV.

"Sada sam zabrinut za njegovo ozdravljenje i oporavak. Bio je to prilično žestok poraz, nakon koga samo želite da se fizički oporavi, pa tek onda da razmišljate o drugim stvarima", kazao je Lu Dibela.

Zlatičanin je od početka borbe bio u problemu, već u prvoj rundi dobio je žestok udarac u bradu. Izgledalo je da može da reaguje, kada je sa dva krošea uzdrmao i umalo oborio Ramiresa, koji se, međutim, brzo sabrao, krenuo silovito naprijed i primorao sudiju da prekine meč.

Zlatičanin je doživio drugi poraz u karijeri, u kojoj ima 23 pobjede.

Izvor:Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.