Pogledajte snimak stravične saobraćajne nezgode koji je obišao svijet (VIDEO)
Foto: Screenshot/Youtube

Nije bilo žrtava

Pogledajte snimak stravične saobraćajne nezgode koji je obišao svijet (VIDEO)

Nedavno se na YouTubeu pojavio snimak stravične saobraćajne nezgode iz norveškog Sarpsborga u kojoj, nekim čudom, nije bilo poginulih.

Naime, frontalno su se sudarili Scanijin šleper i terenac Volvo XC70. Iako se čini nevjerovatnim, vozač Volva je prošao samo s lakšim povredama. Djelimično može zahvaliti sreći, ali i čvrstoj, gotovo tenkovskoj, izradi Volva.

Kako piše Autostart, uzrok ove saobraćajne nezgode najvjerovatnije je tipkanje po telefonu, ili možda umor, a oni su među najčešćim uzročnicima krša i loma na putevima, koji odnose mnoge ljudske žrtve.  

"Kako je moguće da je ovo preživio?", stoji u jednom od komentara videa na YouTubeu. Drugi su, pak, uvjereni da bi rasplet bio drugačiji da je bio u pitanju bilo koji drugi auto.

24sata.hr

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.