Prepustili se strastima u avionu (VIDEO)
Foto: Screenshot

Nijesu mogli da se obuzdaju

Prepustili se strastima u avionu (VIDEO)

Avion je leteo za Meksiko, a nestašni par se zaigrao pred ostalim putnicima.

Bračni par iz Amerike smjestio se u zadnji dio aviona nadajući se mirnom i prijatnom letu, ali je ubrzo prisustvovao žestokoj seks-akciji jednog para. 

Ljubavnici, koji su bili smješteni na sjedištu u zadnjem redu aviona, bez trunke blama počeli su da razmjenjuju strasti naočigled svih putnika. 

"Mama i tata su željeli prijatan let za Meksiko i onda su mi poslali ovo", napisala je Kilej Tuli na Tviteru, a potom podijelila video-snimak vrućeg seksa.

Klip je snimila njena majka, koju je očigledno ovaj seks zabavljao, a na snimku možemo da vidimo da ostali putnici nisu upućeni u dešavanja u zadnjem dijelu aviona - osim jednog koji je sve vrijeme gledao kroz prozor, kako bi ignorisao seks. 

Avio-prevoznik Silver ervejz je potvrdio da je snimak nastao na letu njihovog aviona, ali nisu komentarisali prirodu ponašanja putnika. Tvit je do sada pogledalo više od šest miliona ljudi.

 

My mom and dad were just trying to have a peaceful trip to Mexico and then they sent me this........ pic.twitter.com/QxE6JskzuE

— Kiley Tully (@KileyTully) June 17, 2018

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.