Tejlor Ročesti napušta Zvezdu?
Tejlor Ročesti

Bilježio prosjek od 13.4 poena i 5 asistencija

Tejlor Ročesti napušta Zvezdu?

Ako je suditi na osnovu onoga što piše specijalizovani portal "Sportando", naturalizovani Crnogorac Tejlor Ročesti će definitivno promijeniti sredinu.

Iskusni košarkaš nalazi se na spisku TOP 10 slobodnih igrača koji su prethodnu sezonu proveli u nekom od kluba iz Eurolige.

Pored Tejlora Ročestija na listi su još Nik Kalates, Bred Vonamejker, Pau Ribas, Kevin Pengos, Rej Mekalum, Noris Kol, Bobi Braun, Mantas Kalnietis i Toni Daglas.

Pomenuti izvor podsjeća na to da je Zvezda ostala bez plasmana u Euroligu, a da je Tejlor Ročesti svojim igrama, uprkos tome što se nalazi u poznim igračkim godinama, u poziciji da dobije ugovor u nekom od klubova koji se takmiče u evropskoj eliti.

Tokom prethodne sezone Ročesti je u Euroligi bilježio prosjek od 13.4 poena i 5 asistencija. U ABA ligi Amerikanac je imao još bolji učinak, prosječno je postizao 14.6 poena i bilježio 5.9 asistencija.

Izvor: Antena M

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.