Fudbaleri Danske saigraču platili avion da otputuje i vidi novorođenu ćerku
Knudsen

Fudbaleri Danske saigraču platili avion da otputuje i vidi novorođenu ćerku

Fudbalski reprezentativci Danske platili su privatni avion, kako bi njihov saigrač Jonas Knudsen mogao odletjeti kući da vidi novorođenu kćerku.

Knudsen je odmah nakon pobjede protiv Perua u prvom kolu grupe “C“ Svjetskog prvenstva u Rusiji otputovao za domovinu, kako bi vidio kćerku koju je supruga Trine donijela na svijet nekoliko sedmica prije planiranog termina poroda.

“Željeli smo da gledamo na ljudsku stranu. U reprezentaciji imamo puno očeva. Moramo imati na umu da smo ljudska bića, kao i fudbaleri. S obzirom da sam otac mogao sam zamisliti koliko je Jonasu bilo teško kada je dobio tu poruku, a nije mogao biti tamo. Željeli smo učiniti sve kako bi mogao vidjeti kćerkicu“, kazao je Kasper Šmajhel, golman danske reprezentacije, prenosi Anadolija.

Knudsen, koji je otputovao za Dansku nakon subotnje utakmice s Peruom, već u ponedjeljak se vratio i ponovo priključio reprezentativnim saigračima. Pred Dancima danas u 14 sati je drugi duel u grupi “C“ protiv selekcije Australije.

Nakon prvog kola u grupi “C“ vode Danska i Francuska sa po tri boda, dok su bez bodova Peru i Australija. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.